tisdag 29 november 2011

Lagförslag mot tidelag på g!

Äntligen! I det nya förslaget på ändringar i djurskyddslagen så har man föreslagit ett förbud av sexuella övergrepp mot djur. Det är något som många arbetat för under många år.

Under 2007 började jag infiltrera ett av de nätverk som existerade och dessvärre fortfarande existerar som utnyttjar djur sexuellt.
Det var en chock för mig att se hur många det är som utnyttjar djur sexuellt i Sverige idag och dessutom gör det lagligt. Det var inte roligt att låtsas vara en av dem, men det förde mig allt djupare in i deras kretsar och med allt material så kontaktade jag Expressen och det blev ett stort avslöjande under flera dagar med löpet som kulminerade med rubriken: "Jordbruksministern backar - nu ska djursex förbjudas!"

Den lagändring som presenterats är ett resultat av det och jag är väldigt stolt och glad över min del i det hela. Det gjorde samtalen, de vidriga bilderna och filmerna på djur som våldtas och de timslånga chattarna med dessa människor värt det hela.

Trots att ett förbud nu ligger framför oss så fortsätter våldtäkterna mot djur och vi måste göra allt i vår makt för att spåra upp dem och stoppa dem, på ett eller annat sätt.

Här kan du läsa en av de artiklarna.


Jag avslutar med en bild på en av de hundar som just nu utsätts för våldtäkter. Vi måste sätta
stopp för det här, för hennes och de andra djurens skull.2 kommentarer: